Careers


Vacature

Financieel Assistent

Family Capital Management ‘s-Hertogenbosch/Vught en Amsterdam

Placeholder Picture

Wij zoeken een blije, enthousiaste collega, met affiniteit voor cijfers. Als jij kunt boekhouden en je kijkt uit naar een nieuwe, leuke, inspirerende werkomgeving stuur ons dan een berichtje en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega.

Placeholder Picture

Family Capital Management is het Family Office in Nederland. Family Capital Management is volstrekt onafhankelijk en niet verbonden aan een (financiële) instelling. Met een fijn team van 21 vrouwen en mannen zijn wij het family office voor diverse families. Voor deze families doen we het; betrokken en onszelf uitdagend om die extra stap te zetten. Wij investeren in een persoonlijke, langdurige relatie en in oplossingen op maat.

Placeholder Picture

Voor ons financiële team zoeken wij een collega. Hij/zij gaat werken aan de administratie en vermogensrapportages die we opstellen voor onze cliënten, zodat zij een totaaloverzicht hebben van hun inkomsten en vermogen. Dit is superbelangrijk werk. Wij zoeken jou, die het leuk vindt om te werken in en met financiële administraties. Je weet wat debet en credit zijn en hebt ervaring met administratie software.

Placeholder Picture

Wij bieden je, naast natuurlijk een goed salaris, een warme werkomgeving waar alles top voor je is geregeld! Parttime en deels thuiswerken zijn mogelijk, al vinden wij het gezelliger wanneer je naar kantoor komt. Wij hebben kantoor in ’s-Hertogenbosch en Amsterdam.

Easy Apply